Idén is megrendezik a Vagabond Korzót Dunaharasztiban

Megtakarítással, befektetéssel és hitellel is találkozhattak a BankVelem PénzOkos Kupa versenyzői
2023-06-02
Számos kedvezmény és program érhető el az ÉnBudapestem applikáción keresztül
2023-06-02
Show all

Idén is megrendezik a Vagabond Korzót Dunaharasztiban

Vissza a városba! mottóval rendezik meg idén a Vagabond Korzót Dunaharasztiban. Az összművészeti és gasztrokulturális eseményt június 3-án kilencedik alkalommal tartják meg.

A jelmondat a közelmúltban elhunyt rockzenész, Török Ádám egyik legismertebb dalának címére utal. A Vagabond Korzón szombaton színpadra lép mások mellett a Besh o droM, a Prosectura, az Üllői Úti Fá:k, Szekeres András, Fekete Jenő, a Long Story Short, a Mojo, a Marlboro Man, a Stukker, Badár Sándor és a Biomadár – közölték a szervezők.

A helyi civilek kezdeményezéseként, nonprofit egyesületi háttérrel működő eseményhez szükséges feltételeket évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják. Alapgondolatuk: ki kell vinni a művészeteket az utcákra, szeretnék összehozni, megismertetni az alkotást, az alkotót és a folyamatot a közönséggel.

Az elmúlt két évben a Duna-parton a Sport Szigeten zajlottak az események, ez évben azonban ismét Dunaharaszti utcáira, tereire költöznek a programok. Kilenc helyszínen mintegy harminc produkció lesz látható és hallható.

A zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat délelőtt 11 órától. Lesz breaktánc olimpiai selejtező, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók és mini kraft fesztivál is az ingyenes rendezvényen.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.