A főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezi Karácsony Gergely
2024-06-13
Ifjabb Donald Trump: az amerikai konzervatív körök nagy vezetőként tekintenek Orbánra
2024-06-13
Show all

Jó mozifilmek a hétre

Ezen a héten három új filmet mutatnak be a mozik, nézze meg az előzeteseket, hogy könnyebb legyen választani.

Agymanók 2.

A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van.

Rendező: Kelsey Mann

Főszereplők: Lewis Black, Diane Lane, Amy Poehler, Phyllis Smith

Sirocco és a szelek királysága

A történet főszereplője egy fiatal testvérpár, a 4 éves Juliette és a 8 éves Carmen, akik felfedeznek egy titkos átjárót a saját világuk és a kedvenc könyvük varázslatos univerzuma között. Macskává változva, külön utakon próbálnak kiutat keresni ebből a világból, melyben egy Selma nevű énekesnő segíti őket. A visszajutás viszont csak Siroccón, a szelek és viharok félelmetes urán keresztül lehetséges. De Sirocco vajon tényleg olyan rémisztő, mint ahogyan azt a lányok képzelik?

Rendező: Benoît Chieux

Főszereplők: Maryne Bertieaux, Loïse Charpentier, Aurélie Konaté

Én vagyok a kapitány

Homérosz Odüsszeája ihlette a történetet, amelyben két tinédzser fiú úgy dönt, hogy elhagyja Dakart és Szenegálból Európába utazik. A fiúk nem is sejtik, hogy milyen halálos veszélyek leselkednek rájuk: miközben kiszolgáltatottak az embercssempészeknek, túl kell élniük a sivatag poklát és a líbiai fogolytáborok borzalmait.

Rendező: Matteo Garrone

Főszereplők: Moustapha Fall, Seydou Sarr, Issaka Sawadogo, Doodou Sagna, Ndeye Khady Sy

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.