Ketten bennégtek, hat vendéget keresnek a kigyulladt panzióból Romániában

Elszállítják a rakparton a kocsikat – Fotón, ahogy úsznak az autók a Rábánál
2023-12-26
Hat százalékos nyugdíjemeléssel kezdődik az év
2023-12-26
Show all

Ketten bennégtek, hat vendéget keresnek a kigyulladt panzióból Romániában

Vendégekkel teli panzió gyulladt ki a dél-romániai Prahova megyében kedden, egy felnőtt és egy gyerek bennégett, hat vendéget még keresnek a hatóságok – közölte a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU).

A News.ro beszámolója szerint a tűz kedden reggel keletkezett Tohani településen. A kétszintes, fából készült épületben gyorsan elharapóztak a lángok, a földszinten lakók időben kimenekültek, de az emeleti vendégeket még keresik.

A ISU közlése szerint a panzióban 22-en tartózkodtak, közülük nyolcat nyilvánítottak eltűntnek. Virgiliu Nanu, Prahova megye prefektusa korábban az Antena 3 hírtelevíziónak elmondta, hogy öt felnőttet és három gyereket keresnek a tűzoltók. Egy felnőtt és egy gyerek holttestét közben megtalálták.

A tűzben egy 48 éves nő és egy 17 éves fiú enyhébb égési sérüléseket szenvedett, őket a ploiesti-i kórházba szállították.

A mentést nehezíti, hogy a tűz hatására az épület tetőzete beomlott, a lángok mintegy ezer négyzetméteren pusztítanak. A vendégházban turisták és a tulajdonos ismerősei tartózkodtak.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.