Online adományozásra buzdít a Magyar Vöröskereszt

Jópofa fejlesztést jelentett be az autókra az LG Electronics
2023-12-21
Lengyelországban nem megy könnyen a kormányváltás
2023-12-21
Show all

Online adományozásra buzdít a Magyar Vöröskereszt

H

azánk legnagyobb és legrégebb óta aktív humanitárius szervezete a téli időszakban is mindet megtesz azért, hogy minél többeknek segítsen. A lakossági felajánlásokból a szervezet a hideg miatt leginkább veszélyeztettek ellátását is tudja fejleszteni. A Magyar Vöröskereszt azt kéri, hogy minél többen, akik tehetik, látogassanak el a szervezet honlapjára, és használják az online adományozás lehetőségét.

A humanitárius szervezet országszerte mintegy 1000 munkatárs és 18.000 önkéntes segítségével tesz nap, mint nap a rászorulók megsegítésért. Télen a teendőik megszaporodnak: a hideg időszakban sűrűbb utcai szolgálattal gondoskodnak az utcán élőkről, fokozott figyelemmel kísérik a magányosan élő rászorulók boldogulását. Teajáratokat, takaróosztást szerveznek, élelmiszert biztosítanak, ha van rá lehetőségük.

A Magyar Vöröskereszt ezúton kéri a lakosságot: akinek módjában áll, járuljon hozzá akár egy jelképes összeggel ahhoz, hogy minél többek számára biztosítható legyen a segítség. A szervezet weboldalán, a www.voroskereszt.hu oldalon az Adományozok gombra kattintva van erre lehetőség.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.