Rendben zajlottak az ünnepi rendezvények

Talpra Magyarok Közössége néven indít mozgalmat Magyar Péter
2024-03-16
Nehéz év elé néz a német vegyipar
2024-03-16
Show all

Rendben zajlottak az ünnepi rendezvények

A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy az egész országban a legnagyobb rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlottak a március 15-i rendezvények – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára péntek este a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a rendőrség péntek 18 óráig országosan csaknem 350 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

Az államtitkár bejegyzésében arról számolt be, hogy sok tízezren vettek részt a nemzeti ünnep központi programjain. Hozzátette: a legtöbben – több tízezren – a Nemzeti Múzeumnál tartott díszünnepségen voltak, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet.

A Nyitott Parlament program keretében 10 és 18 óra között közel ötezren látogattak el az Országházba, ahol a Szent Korona mellett a Díszlépcsőházat és a Kupolacsarnokot is ingyenesen tekinthették meg az érdeklődők – zárta bejegyzését az államtitkár.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.