Horrorfesztivált rendeznek október végén Kisvárdán

Ingyenes pénzügyi diákfoglalkozások, kalandjáték és tanárképzések országszerte
2023-10-03
Hároméves stratégiai keretszerződést kötött a Mol és a Pannon Egyetem
2023-10-03
Show all

Horrorfesztivált rendeznek október végén Kisvárdán

Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között “zombivadászat”, pankrátor show és több mint háromszáz horror karakter várja az érdeklődőket.

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron “gyűjtik majd a sikolyokat” huszonnyolc szektorban, ahol eredeti filmes díszletekkel nyújtanak lehetőségeket a “borzongás fokozására”.

A fesztiválon mások mellett megelevenedik majd több olyan horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett különböző horror házak és helyszínek biztosítják a látogatók rettegését.

A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőr show, táncprodukciók és “extreme hinta”, a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az “éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát”.

A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a “zombik hadával”, az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak.

A fesztivál vendégei emellett Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol “rémséges látomások és hangok” kíséretében bolyonghatnak a “ködös folyosókon”írták.

A Siratóházban “elhunyt japán szamurájok özvegyeinek” társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál “kegyetlen rablókkal” nézhetnek szembe.

A VIP vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők.

A Rettegések Éjszakájára tizennégy éven aluliak számára tilos a belépés, jegyek az esemény weboldalán vásárolhatók.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.