Legyen biztos kezekben vállalatának fogyasztóvédelmi tevékenysége!

Itthon kapható VR sisakok és áraik – Irány a virtuális valóság!
2022-01-11
A közúti fuvarozás költség- és energiatakarékosabbá válását segítő szoftvert fejlesztettek a győri egyetemen
2022-01-11
Show all

Legyen biztos kezekben vállalatának fogyasztóvédelmi tevékenysége!

Szakirányú továbbképzést indít hazánk legnépszerűbb üzleti egyeteme azok számára, akik naprakész ismeretek birtokában, hatékonyan kívánják támogatni vállalatuk fogyasztóvédelmi tevékenységét. A két féléves, munka mellett is végezhető fogyasztóvédelmi menedzser képzésre 2022. január 15-ig lehet jelentkezni.

A fogyasztóvédelem megkerülhetetlen elemévé vált az európai fogyasztói kultúrának. Ma már a legtöbb magyar vállalat és közmű köteles meghatározott szakképzettséggel rendelkező fogyasztóvédelmi referens(eke)t foglalkoztatni. Miért van szükség rájuk és milyen szaktudással kell rendelkezniük ahhoz, hogy hatékonyan tudják támogatni a vállalat fogyasztóvédelmi tevékenységét? Vajon ők is hozzájárulnak a fogyasztói elégedettséghez?

Szakirányú továbbképzést indít hazánk legnépszerűbb üzleti egyeteme azok számára, akik naprakész ismeretek birtokában, hatékonyan kívánják támogatni vállalatuk fogyasztóvédelmi tevékenységét

A vállalattal együtt a fogyasztókért

A fogyasztóvédelmi referens figyelemmel kíséri a vállalat fogyasztókat érintő tevékenységét, szabályszerűségét, hozzájárul a fogyasztóvédelmi szemlélet erősítéséhez, kapcsolatot tart a fogyasztóvédelmi hatósággal, békéltető testületekkel. Támogatja a vállalat fogyasztóvédelmi tevékenységét az ágazati sajátosságoknak megfelelően és az európai normákkal összhangban.

Naprakész elméleti és gyakorlati tudás, stratégiai szemléletmód szükséges ahhoz, hogy felkészült szakemberként biztosítsa, hogy a vállalat fogyasztóvédelmi tevékenysége teljes mértékben összhangban legyen a fogyasztók biztonságát célzó nemzetközi és hazai kereskedelmi, turisztikai, vendéglátóipari és közszolgáltatási irányelvekkel és ajánlásokkal. Fontos, hogy ismerje és elsajátítsa a termék- és szolgáltatásbiztonság, valamint a panasz- és problémakezelés hatékony ellátásához szükséges tudást és képességeket.

Fogyasztóvédelmi menedzser képzés a Budapesti Gazdasági Egyetemen

A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának fogyasztóvédelmi menedzser szakirányú továbbképzésén a hallgatók a fogyasztóvédelmi referensi feladatok ellátásához szükséges fogyasztóvédelmi szemlélettel elsajátíthatják azokat az alapvető és területspecifikus fogyasztóvédelmi ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vállalkozások tevékenysége teljes mértékben megfeleljen a nemzetközi és hazai kereskedelem, turizmus, vendéglátás, elektronikus hírközlési és közszolgáltatások területére vonatkozó fogyasztóvédelmi jogszabályoknak, hatósági és bírói gyakorlatnak.

Megismerhetik a fogyasztóvédelem stratégiai szemléletmódját, szakirányspecifikusan felkészültté válhatnak a piaci, termék- és szolgáltatásfejlesztési trendek, összefüggések megértésére is, megismerhetik a gyártókkal, importőrökkel, forgalmazókkal, szolgáltatókkal szemben támasztott követelményeket.

A képzés sikeres elvégzése a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény szerinti fogyasztóvédelmi referensi tevékenység ellátására is jogosít.

Jelentkezés és további információ ITT található.(X)

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.