Nézze meg a kormányülésen készült fotókat amin az Európai Tanács főtitkára is részt vett

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
2024-07-03
Mit nézzünk a moziban?
2024-07-03
Show all

Nézze meg a kormányülésen készült fotókat amin az Európai Tanács főtitkára is részt vett

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (j3) a kormány tagjai társaságában az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülésén a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (j3) a kormány tagjai társaságában az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülésén a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án. Az asztalnál balról Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b2), Bíró Marcell, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója (b3), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b4) és Nagy István agrárminiszter (b5), szemben középen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (b6) és Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter (b7), jobbról Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter (j6), Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (j5), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j4), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j2) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (j).

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b11) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (b13) a kormány tagjai társaságában az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülése előtt a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b11) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (b13) a kormány tagjai társaságában az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülése előtt a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án. Mellettük Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter (b), Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (b2), Nagy István agrárminiszter (b3, elöl), Lázár János építési és közlekedési miniszter (b3, hátul, takarásban), Pintér Sándor belügyminiszter (b5), Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (b6), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (b7), Didier Seeuws, az Európai Tanács  általános és intézményi politikáért felelős foigazgatója (b8), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b9), Vitályos Eszter kormányszóvivő (b10), Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter (b12), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b14), Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (b15), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b16), Tuzson Bence igazságügyi miniszter (b17), Bíró Marcell, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója (b18), Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, az Európai Unió Tanácsa 2024. második félévi magyar elnökség operatív feladatainak előkészítéséért és lebonyolításáért felelős kormánybiztos (b19) és Varga Mihály pénzügyminiszter (j).

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (b2) az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülése előtt a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (b2) az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülése előtt a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án. A kormányfő mellett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (j2), balról Didier Seeuws, az Európai Tanács  általános és intézményi politikáért felelős foigazgatója.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.