Új filmek márciusban a Disney-n

Lengyel kormányfő: A V4-ek közti különbségek nem olyan nagyok, mint ahogy az látszott
2024-02-28
Dübürög a turizmus
2024-02-28
Show all

Új filmek márciusban a Disney-n

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak – írja a vállalat közleménye. 

Közeledik a tavasz, a Disney+ pedig nagyszerű új vígjátékokkal köszönti a hosszabb, világosabb és melegebb napokat. Márciustól lesz elérhető még néhány dokumentumfilm és thriller is többek között.Új szereplők csatlakoznak a második évaddal visszatérő díjnyertes vígjátékhoz, „A Rendkívüli”-hez (Extraordinary). De ha valami komorabbra vágynál, nézd meg a „Halál és egyéb részletek” (Death and Other Details) című krimisorozatot, ami egy földközi-tengeri luxushajón játszódik és sok izgalmas rejtélyt ígér.  Jó hír, hogy idén is élőben lehet követni az Oscar gálát, kizárólag a Disney+-on! A National Geographic sajátos módon köszönti a tavaszt. Olyan inspiráló dokumentumfilmeket mutat be, mint például a „Királynők” (Queens), amely az állatvilág hat legerősebb testvériségét követi nyomon. A „Madu” (Madu) című dokumentumfilmmel lesz teljes a kínálat, amely a 12 éves Anthony Madu szívhez szóló utazását kíséri figyelemmel, aki elhagyja Nigériát, hogy az álmát követve balerina lehessen.Aki azt szeretné, hogy az egész család jól szórakozzon a húsvét alatt, a Disney+-on a család kedvenc filmek és sorozatok hatalmas kínálatából válogathat. Mindenki megtalálhatja hangulatához leginkább passzoló tartalmat.

Oscar-díj átadó gála

Március 10.

A Disney+ ismét élőben közvetíti a filmipar egyik legnagyobb eseményét, a 96. Oscar-gálát március 10-én. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul. Az Emmy-díjas talkshow műsorvezető és producer, Jimmy Kimmel negyedik alkalommal tér vissza az élő show műsorvezetőjeként.A 96. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listája ezen a linken elérhető: https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/2024. A gála showrunnere és executive producere Raj Kapoor, Molly McNearney és Katy Mullan pedig szintén executive producerek. A televíziós közvetítés rendezője Hamish Hamilton.

A RENDKÍVÜLI 2. ÉVAD

Március 6.

Minden epizód elérhető

Az első évad meglepő történései után a csapat készen áll rá, hogy megpróbáljanak rendes felnőttként viselkedni. Ebben az évadban láthatjuk, ahogyan Carrie és Kash feléleszti plátói kapcsolatát, miközben mindketten próbálnak egymástól függetlenül is érvényesülni. Spermmester azt kutatja, hová is tartozik igazából, Jen pedig próbálja önmagát fejleszteni –ami nem könnyű feladat, ha valaki hajlamos keresztbe tenni saját magának.

HALÁL ÉS EGYÉB RÉSZLETEK 1. ÉVAD

Március 5.

Minden epizód elérhető

A világ elitjének csillogása közepette a „Halál és egyéb részletek” (Death and Other Details) a csodálatos és nyughatatlan Imogene Scott-ra (Violett Beane) összpontosít, aki rossz időben, rossz helyen találja magát (oké, ez az ő hibája) és egy gyilkosság fő gyanúsítottjává válik. A környezet? Pazarul felszerelt földköri-tengeri luxushajó. A gyanúsítottak? Minden elkényeztetett vendég és a kimerült személyzet. Ahhoz, hogy bizonyítsa ártatlanságát, egy olyan férfival kell együttműködnie Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) személyében, akit megvet és aki egyben a világ legjobb nyomozója.

KIRÁLYNŐK 1. ÉVAD

NATIONAL GEOGRAPHIC SOROZAT

Március 5.

Minden epizód elérhető

Bolygónk hat távoli és gyönyörű helyén az állatok világában erős királynők vezetik a társadalmat. Ezek a királynők többek között nővérek, egyedülálló anyák és nagyszülők is. A „Királynők” (Queens) az ő kitartásukról, erejükről, szeretetükről és gyászukról mesél. Az utolsó részben azokat a nőket ünnepeljük, akik mindent megtesznek, hogy dokumentálják és védelmezzék az állatok királynőit.

GRACE KLINIKA 20. ÉVAD 

Március 28.

Az izgalmas orvosi dráma Meredith Grey-t és a Grey Sloan Memorial Kórház csapatát követi nyomon, akik napi szinten néznek szembe élet-halál kérdésekkel. Megnyugtatást keresnek egymástól és eközben időnként barátságnál több is kialakul közöttük. Együtt fedezik fel, hogy sem az orvostudományt, sem a kapcsolatokat nem lehet feketén-fehéren meghatározni.

MADU

Március 29.

Lagos utcáin gyakorolt mezítláb, majd Anglia neves színpadán lépett fel. A film a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki otthagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon. Története a bátorságról, fejlődésről, rendkívüli akadályok leküzdéséről, valamint egy olyan váratlan bonyodalomról szól, mely veszélybe sodorja álmai elérését és beilleszkedését az új világba.

X-MEN ’97

Március 20.

Minden epizód elérhető

A Marvel Studios „X-Men ’97” (X-Men ’97) című filmje a ’90-es évek szeretett klasszikusának, az „X-Men: Az animációs sorozat” (X-Men: The Animated Series) folytatása, amely teljesen új történeteket mutat be a mindenki által kedvelt mutánsokról. A sorozat executive producere és vezető írója Beau DeMayo.

TAYLOR SWIFT I THE ERAS TOUR (TAYLOR’s VERSION)

Március 15.

A „Taylor Swift I The Eras Tour (Taylor’s Version)” az első alkalommal teljes egészében mutatja be a koncertfilmet, amiben szerepel a Cardigan és négy további akusztikus dal is. A film 2024. március 15-én debütál majd, kizárólag a Disney+-on. A 14-szeres GRAMMY®-díjas művésznő történelmet író filmes élménye, a Sam Wrench által rendezett „Taylor Swift I The Eras Tour (Taylor’s Version)” világszerte több mint 260 millió dollárt hozott a pénztáraknál, amivel minden idők legkelendőbb koncertfilmje lett.

LÁZADÓ NELL

Március 29.

Minden epizód elérhető

Anglia, 1705: A gyilkosság vádjával és a nővéreivel együtt szökésben lévő Nell Jackson útonálló lesz a túlélés érdekében. Szuper erős segédje, Billy Blind, az okos kis szellem segítségével Nell rájön, hogy a sors okkal állította őt a törvény rossz oldalára. Ez az indíték pedig sokkal nagyobb jelentőséggel bír annál, mint amit valaha is el tudott volna képzelni: a végére kell járnia egy varázslatos összeesküvésnek, amit Anglia királynője ellen terveltek ki.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.