A Vámpírok bálja előadásán a Vígszínházban 3-5 méter magasból leesett egy színész

Minden harmadik magyar embernél alakul ki daganat
2024-06-22
Ha tartalékosnak jelentkezik, azonnal kap 150 ezer forintot és havi 50 ezret még
2024-06-22
Show all

A Vámpírok bálja előadásán a Vígszínházban 3-5 méter magasból leesett egy színész

Baleset történt a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán, a megsérült színészt kórházban ápolják. A PS Produkció tájékoztatása szerint az eset körülményeit vizsgálják. A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli.

Sajtóinformációk szerint egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le Jegercsik Csaba színművész.

A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap

írták.

Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották. Arra a kérdésre azonban nem válaszoltak, hogy a hétvégére tervezett további négy előadást is megtartják-e.

Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is. Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig “most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.

A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli – hangsúlyozták

“A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap” – írták.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.