Élet a jövő városában

Elhunyt Gyenesei István, volt önkormányzati miniszter
2024-03-22
Moszkva: Hadiállapotban vagyunk
2024-03-22
Show all

Élet a jövő városában

A Metrodom, a Smart Digital és a KIA közös Metrodom IN/Charge eseményen mutatta be, hogy milyen az, amikor az otthon kényelméhez hozzátartozik az is, hogy autód feltöltheted garázsodban, ahol egyébként rekord számú, 336 elektromos autó töltését is biztosítják, ami világviszonylatban is kiemelkedő. Mindez része az élménynek, amit a jövő városa biztosít neked már most.

Képzelj el egy világot, amelyben egy fárasztó munkanapot követően egy zöld és innovatív prémium lakóparkba térsz haza, amely a csúcstechnológia minden vívmányával a te kényelmedet szolgálja. Már a lakópark garázsába hajtva megtapasztalhatod a leginnovatívabb technológia közelségét, amely gondoskodik arról, hogy amíg te otthon vagy, elektromos autód is megkapja a számára szükséges feltöltődést.

A Metrodom lakásaiban 2021 óta alapfelszereltség az elektromos autótöltő. A Metrodom River prémium lakóparkban minden autóbeálló saját, e-töltőállomással is rendelkezik, a mélygarázsban rekordszámú, összesen 336 autó számára építenek ki korszerű töltőpontot.

Metrodom Community – Közösségi élmények minden nap

A jövő városa a közösségi élményekről szól, ezért a Metrodom River prémium lakóparkja egy város a városban, ahol a fenntarthatóság, az innováció, a kikapcsolódás és a kényelem egyszerre valósul meg. Hogyan? A Metrodom Rivert úgy tervezték, hogy belső felszíni parkjai teljesen autómentesek, így a hatalmas parkosított zöldfelületet, szabadtéri edzőparkot,a tai-chi teraszt a lakók korlátok nélkül szabadon élvezhetik. Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, akkor a kültéri sportok, evezés, futás, kerékpározás mellett belső fitnesz- és szaunavilág, eSport szoba, baba játszószoba, kávézó, csomagpont, közösségi csónakház, GreenGo állomás, közösségi nappali és grillterasz, valamint barkács szoba, biliárd- és darts szalon is a lakók rendelkezésére áll. Gondoltak a családokra, így bölcsődék, óvodák, saját játszótér is része a lakóparknak, amit portaszolgálat és körben biztonságos kerítés véd a lakók teljes biztonsága érdekében.

A jövő városát fejlesztjük Budapest XI. kerületében, ahol minden a lakók maximális kényelméről szól egy zöld, közösségi és high-tech környezetben. A most átadott töltőrendszer is azt a törekvésünket támasztja alá, hogyan tudjuk prémium lakóprojektjeinket valóban jövőállóvá tenni. Fenntartható okoslakásaink ma és 10 év múlva is tökéletesen kiszolgálják a lakók és a kor igényeit

ismertette Pongrácz Tamás, a Metrodom fejlesztési igazgatója.

Metrodom River InCharge – a Freelusion világította meg a lényeget

A Metrodom Riverben tartott sajtóeseményen a korszerű töltési megoldásokat a KIA által biztosított Niro EV, EV6 és EV9 elektromos autók segítségével próbálhatták ki. Emellett szakértők beszélgettek az elektromos töltési megoldásokról és az elektromobilitás lehetőségeiről. Hoffmann Zsolt, a Smart Digital ügyvezetője a töltési infrastruktúra fejlesztője hangsúlyozta, hogy

Egyelőre az elektromos autózás tipikusan a városi felhasználásnak a sajátja, a városi életforma része. Az autótöltés 80 százalékban otthontöltés, és 20 százalékban publikus töltés (pl. az autópályák mellett), ezért esszenciális az otthontöltési rendszerek kiépítése minden új lakóparkban. Erre az igényre reagált ez a világon is egyedülálló fejlesztés, ami a Metrodom River mélygarázsában megvalósult.

Záróakkordként az esemény esszenciáját a világhírű Freelusion csapatának egyedülálló produkciója világította meg.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.