100E reptéri busz a Deákig megy mostantól 7-8 percenként

“2050-re a 65 évesek valamilyen rákos megbetegedésben fognak szenvedni”
2024-06-14
Nyolc év után ítélték el a 86 áldozatot követelő Nizzai terrortámadás fő vádlottjait
2024-06-14
Show all

100E reptéri busz a Deákig megy mostantól 7-8 percenként

Sárga taxi gépkocsik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér 2a. Terminálja elõtt a fõváros XVIII. kerületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

A nyári repülőtéri forgalom várható növekedése miatt gyakrabban jár napközben a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A közlemény szerint az eddig megszokottnál sűrűbben, hétköznap napközben 7-8 percenként indulnak a buszok a végállomásokról.

Az expressz mindig a repülőtér nagyobb forgalmi irányához igazítva, a nap elején a repülőtér felé, míg késő este a belváros irányába indul gyakrabban.

A 100E Repülőtéri Expressz a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér, Budapest meghatározó közlekedési csomópontja között közlekedik, érintve a Kálvin teret. A buszjárat éjjel-nappal közlekedik.

Cikk küldése e-mailben

Comments are closed.