Ingyenes közösségi futást szerveznek három nagyvárosban a mellrák elleni küzdelem jegyében

Öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sygin kaptányát
2023-09-26
Többszörös díjnyertes tévéfilm-sorozat rajzaiból nyílik időszaki kiállítás a Cinema MOM-ban
2023-09-26
Show all

Ingyenes közösségi futást szerveznek három nagyvárosban a mellrák elleni küzdelem jegyében

A mellrák elleni küzdelem jegyében ingyenes közösségi futást szerveznek három nagyvárosban, Budapesten, Győrben és Debrecenben vasárnap – tájékoztattak a szervezők.

Harmadik alkalommal rendezi meg az iRUNmore Futóegyesület és az AVON a Fuss MELLettünk! elnevezésű közösségi futását, amelynek célja, hogy minél több nő és férfi figyelmét felhívja a mellrákszűrések, a rendszeres emlőönvizsgálat és az egészséges életmód fontosságára – olvasható a tájékoztatóban.

Az eseményre

nem csak profi futókat várnak a szervezők,

az egyesület tagjai különböző távokon, különböző tempóban vezetik a futócsoportokat, így biztosítva mindenkinek a kellemes sportolási lehetőséget.

A budapesti esemény helyszíne Hard Rock Cafe lesz, ahol a futást megelőzően a szervezők kerekasztal-beszélgetést tartanak Turóczi Réka, az Irunmom blog szerzőjének, az iRUNmore Futóegyesület alapítójának moderálásával. Az eseményen Kovács Ágnes Anna onkopszichológus, Máthé Andrea, a SYNLAB klinikai biokémikusa, valamint Tánczos Lilla modell, személyi- és funkcionális edző, táplálkozási tanácsadó beszélget a test és lélek kapcsolatáról.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.