Magyar hölgy az energiaszektor legfontosabb női szereplői között

“A miniszterelnök úr a republikánus kihívóval találkozik majd néhány órán belül”
2024-03-08
Fontos tanulmány az öregedésről
2024-03-08
Show all

Magyar hölgy az energiaszektor legfontosabb női szereplői között

A Reuters brit hírügynökség a Nemzetközi Nőnap alkalmából közzétette az energiaszektor legfontosabb női szereplőit tartalmazó globális listáját, amelyen Magyarországot és a régiót Beck Zsófia, a Boston Consulting Group (BCG) regionális energiaiparért felelős ügyvezető igazgató partnere képviseli.

A BCG pénteki közleménye szerint Beck Zsófia 2011 óta dolgozik a vállalatnál. Fő tevékenyégei közé tartozik az energiaipari stratégiaalkotás, valamint a klíma- és fenntarthatósági törekvések támogatása Közép- és Kelet-Európában.

Beck Zsófia mint a BCG kelet-közép európai energia, klíma, valamint a fenntarthatósági tanácsadó csapatának vezetője jelentős mértékben járult hozzá a régió legnagyobb energiavállalatainak átalakulási folyamataihoz – emelte ki a tanácsadó cég.

A Reuters 20-as listáján szerepel többek között Valerie Boullion-Delporte, a Michelin Hidrogén Ökoszisztéma igazgatója, Lori Clark, a New Brunswick Power Corporation elnök-vezérigazgatója, Cassie Flynn, az ENSZ fejlesztési programjának klímaváltozásért felelős igazgatója, Abigail Ross Hopper, a Solar Energy Industry Association elnök-vezérigazgatója és a latin-amerikai CAL Clean Energy alapító vezérigazgatója, Camila Ramos.

Cikk küldése e-mailben
MTI
MTI

Comments are closed.